Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

cara besarkan dan panjangkan zakar lelaki

cara besarkan zakar dengan cepat
Cara besarkan zakar


zakar kecil dan pendek ke bro hehehe budak budak 17--- pi main jauh-jauh ye .mana power nak main kalau zakar anda pendek dan kecil bro takpe-takpe sini aku nak share cara nak besarkan dan panjangkan zakar anda cara yang selamat tak perlukan kos la bro...


cara memanjangkan dan membesarkan batang zakar anda

Sebelum tidur ambil sedikit minyak masak  dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya apabila mengurut.
Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jari tangan dan urut kelengkang ia itu antara dubur ke telur zakar ( seakan-akan Istibra selepas kencing ) . Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Lakukan sebanyak 7 kali.
Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika cuaca sejuk supaya ligament dan urat-urat zakar berada pada tahap kecergasan yang terbaik.(peringatan urut sampai batang je ye bro jangan sampai kat kepala lak nanti terkuar lak hehe)


Post a Comment for "cara besarkan dan panjangkan zakar lelaki"