Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FOTO LANA NORDIN SELAMBA TAYANG ASET PAYU DARA KETIKA BERSAMA TEMAN LELAKI


FOTO LANA NORDIN SELAMBA TAYANG ASET PAYU DARA KETIKA BERSAMA TEMAN LELAKI | Setelah gagal dalam beberapa siri percintaan terdahulu termasuk bersama pelakon Johan Asari, Lana Nordin akhirnya berkongsi khabar gembira bakal mendirikan rumah tangga pada Mei nanti.

Lana bagaimanapun enggan berkongsi dengan lebih lanjut siapakah gerangan jejaka tersebut namun sekadar memberi bayangan bakal suaminya berasal daripada Amerika dan kini menetap di Singapura.

Bagi kami di ohmy-gummy!, clue yang diberikan oleh Lana Nordin itu sudah cukup untuk kami jalankan kajian dengan bantuan google. Ingat lagi pendedahan kami tentang 8 bukti wanita ini mungkin bakal isteri Taufik Batisah?

Berikut 7 bukti David McKienzie, atlit skuad bola tampar USA sukan Olimpik 2012, mungkin bakal suami Lana Nordin. Tak payah tunggu press conference Lana 25 Mac depan. Hehe.

Ya, untuk pengetahuan korang David McKienzie kini bergelar coach untuk sebuah kelab bola tampar, American Volleyball Academy yang berpusat di Singapura. Jadi betul lah clue yang Lana Nordin cakap tu kan?

Kalau korang perasan Lana Nordin kerap memuatnaik foto lelaki ini di laman Instagram miliknya namun tidak mendedahkan nama. Apa susah, Google kan ada.

Sebelum ini Lana Nordin pernah dikaitkan bercinta dengan seorang jejaka kacukan Cina-Inggeris namun hasil tinjauan kami foto lelaki tersebut telah pun dipadam. Alaaa mamat yang banyak tattoo tu. 

Jika dilihat kepada foto-foto yang dikongsi oleh Lana Nordin di Instagram, dirinya kerap ke Amerika kebelakangan ini. Jumpa family David? 

Apa-apa pun tahniah Lana Nordin kerana bakal mendirikan rumah tangga tak lama lagi. Untunglah dapat atlet, sado pula tu.



Post a Comment for "FOTO LANA NORDIN SELAMBA TAYANG ASET PAYU DARA KETIKA BERSAMA TEMAN LELAKI"