Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VIDEO GADIS TUDUNG MERAUNG DIROGOL DENGAN KEJAM


VIDEO GADIS TUDUNG MERAUNG DIROGOL DENGAN KEJAM| Tersebar sebuah video gadis tudung dirogol beramai ramai dengan kejam oleh sekumpulan lelaki yang dipercayai di kelantan,video yang berdurai 1:38 minit itu mendapat kecaman hebat dilaman facebook 10 jam yang lalu.

Menurut komen – komen yang melihat video tersebut mempercayai Video itu video terbaru,namun seorang pengguna facebook menafikan perkara itu dan mengatakan video ini adalah video lama. beberapa pengguna facebook lainnya meminta bukti dan kesahihan video itu,namun jawaban lelaki itu hanya kalau x silap lah,ujarnya

Gadis malang dalam video yang menjadi mengsa lelaki berhati binatang itu meminta dilepaskan serta menjerit meraung kesakitan,namun tidak sedikitpun belas kasihan diberikan,Kami sendiri mencari dibeberapa media atas kesahihan video ini namun jawabannya masih belum diketahui.

Pedih hati melihat dan mendengar jeritan gadis malang itu..kami berharap pada sesiapa yang mempunyai adik,sodara,mahupun kawan-kawan agar lebih berhati hati.


Post a Comment for "VIDEO GADIS TUDUNG MERAUNG DIROGOL DENGAN KEJAM"