Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(3 FOTO) SIAPAKAH YANG BERANI PELUK FAZURA NI? NAIK MALU PULA FAZURA TU


(3 FOTO) SIAPAKAH YANG BERANI PELUK FAZURA NI? NAIK MALU PULA FAZURA TU | Bertentang ata buat pertama kali di Asean International Film Festival and Awards( AIFFA) 2015 yang berlangsung baru-baru ini, Nur Fazura dikatakan mendapat perhatian aktor kacak Filipina, Piolo Pascual.

Semua berlaku apabila Piolo salah sebut nama Fazura menjadi Faruza ketika menjadi pasangan penyampai di anugerah tersebut. Namun, sebagai seorang lelaki “gentleman” Piolo sempat memperbetulkan kesalahannya dengan memuji aktres itu.

Menurut Piolo, sewaktu beliau tiba di Kuching beliau terlihat iklan ubat gigi Colgate dimana Fazura adalah duta jenama tersebut. Menonton iklan itu sahaja Piolo mengakui aktres itu sangat cantik.
Insiden yang berlaku semasa anugerah tersebut membuat mereka semakin rapat dan beberapa sumber turut memaklumkan mereka sering menghabiskan masa bersama-sama dan tidak berenggang diantara satu sama lain selepas anugerah tersebut berakhir.

Walaupun tidak mengetahui status terkini hubungan mereka, ramai peminat menginginkan pasangan ini menjalinkan hubungan cinta.


Tidak dapat dinafikan Fazura kelihatan begitu jelita dan anggun berkebaya merah hasil sentuhan Rizman Ruzaini. Memang dah nampak macam perempan Melayu dengan klasnya tersendir, patutlah Piolo pun leh cair.

Post a Comment for "(3 FOTO) SIAPAKAH YANG BERANI PELUK FAZURA NI? NAIK MALU PULA FAZURA TU"