Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GADIS PERSIS EMMA MAEMBONG INI KEKASIH BARU ZIZAN RAZAK?


GADIS PERSIS EMMA MAEMBONG INI KEKASIH BARU ZIZAN RAZAK? | Selepas kisah putus cinta dengan Emma Maembong, pelawak dan pengacara terkenal, Zizan Razak dihambat pula dengan kontroversi bakal menamatkan zaman bujang dengan gadis kelahiran Terengganu.

Fuh! Gosip ini diperhebatkan lagi apabila ada laporan yang mengatakan gadis yang dikenali sebagai Nor Edora Diyana Hisham ini sudahpun bersama dengan Zizan ketika Emma masih bergelar kekasih Zizan.

Lalu, kami pun cuba untuk merisik siapakah gerangan gadis yang berjaya mencuri hati Zizan Razak. Nah! Ini yang kami jumpa.

Persis Emma Maembong


Melalui risikan kami di laman sosial gadis ini, tak melampau kiranya kami katakan wajah Edora ini agak mirip dengan wajah bekas kekasih Zizan, Emma Maembong.

Dah Lama Kenal Zizan Razak?


Melalui laman Instagram milik seorang kenalan Zizan yang dikenali sebagai Ashraf, kami terjumpa pula foto Edora dengan jejaka ini di Empire Damansara. Aik, kenal rakan atas rakan ke Zizan?


Zizan Follow Edora Di Instagram


Tadaaa, inilah yang kami jumpa apabila click nama edoradiyana di Instagram Zizan. Yang ini tak adalah suprise sangat. Dah nama pun bakal isteri, dah tentulah si dia akan ada dalam list ‘following’ Zizan kan?

Jika benar inilah gadis yang sedang hangat diperkatakan tu, kami doakan hubungan Zizan dan Edora berkekalanlah hendaknya.

Post a Comment for "GADIS PERSIS EMMA MAEMBONG INI KEKASIH BARU ZIZAN RAZAK?"