Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PERBAHASAN YANG PALING HANGAT DI DUNIA, KUCING INI MENURUN ATAU MENAIK?


PERBAHASAN YANG PALING HANGAT DI DUNIA, KUCING INI MENURUN ATAU MENAIK? | Perdebatan hangat semula muncul di Internet. Sebabnya adalah perkara agak remeh, seperti mana yang baju putih atau biru hari yang lain. Kali ini, netizen di seluruh dunia sedang berdebat dengan satu sama lain tentang gambar kucing.

Gambar Kucing berwarna kelabu berada di tangga. Masalahnya ialah, orang berpendapat dia turun atau naik tangga. Laman web berita yang boleh dipercayai seperti National Geographic, Mail harian, mengambil ruang yang dikhaskan untuk foto pelik hari ini

Gambar yang membuat orang dengan memberi bermacam-macam komen pertama kali muncul di laman web 9GAG. Setelah mencatatkan, 3675 orang mengambil bahagian secara langsung dalam komen.

"Jelas sekali kucing itu sedang menurun. Lihat kedudukan jubin di tangga," kata akaun yang dinamakan sorath418.

Dari sudut pandangan pakar ruang, mereka mendakwa ini haiwan comel ini ke bawah. Peminat kucing, juga memberi komen. "Kucing ketika turun tangga tetap mengangkat ekornya," tulis Alfredo Cuscutti.

Tetapi fakta yang tidak beberapa betul haiwan ini menaiki tangga. "Lihatlah kepalanya sehingga," tulis akaun Capowar.

"Dari segi fotografi, ia adalah tidak mungkin bahawa lantai itu atas ke bawah ia kelihatan seolah-olah imej ini diambil dari tanah. Jadi kucing itu pasti menaiki tangga," kata Asango K, pengguna Facebook yang menyertai perdebatan panas.

Jadi, apa yang anda berfikir? Siapa yang betul, keatas atau ke bawah?

pakar-pakar ruang mengatakan kucing tersebut menurun tetapi lain pula daripada kenyataan pakar haiwan kucing tersebut menaik kerana lihat melalui ekornya.

Post a Comment for "PERBAHASAN YANG PALING HANGAT DI DUNIA, KUCING INI MENURUN ATAU MENAIK?"