Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SERAM GAMBAR KAKI TANPA BADAN


SERAM GAMBAR KAKI TANPA BADAN | Makhluk yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar sering berada dengan manusia dan terbukti daripada beberapa gambar-gambar sebelum ini. Seperti kemunculan kaki tanpa badan di belakang gambar seorang kanak-kanak yang pada masa itu sedang bercuti bersama keluarganya.

Semasa mereka melihat koleksi gambar-gambar semasa bercuti dilihat terdapat satu keganjilan pada salah satu gambar bercuti tersebut. Kelihatan di dalam gambar tersebut, ada gambar yang menampakkan sepasang kaki tanpa badan di belakang kasut kanak-kanak tersebut.


Melihat pada gambar ramai yang mengatakan ia adalah gambar suntingan Photoshop. Walaubagaimanapun, saudara rapat kanak-kanak ini mengatakan kanak-kanak ini bukan jenis suka suka berbohong.

Gambar dikatakan hantu jepun tersebar di beberapa media sosial. dan ramai netizen memberi komen atau maklum balas terhada gamabr dikatakan samuai tanpa badan itu.

Netizen mengatakan penampakan seperti gambar kaki samurai.

"Ia kelihatan seperti kasut samurai. Kami tidak dapat menjelaskan ini" katanya.

Dan selepas diteliti rupanya gambar itu diambil di kubur samurai. Yang dikenali sebagai pahlawan dalam era purba Jepun dan sentiasa menggunakan perisai dan kasut. Ingin percaya atau tidak, hakikatnya jelas apabila melihat di belakang anak itu seperti samurai sedang berdiri menggunakan kasut seperti samurai dan berada rapat di belakang badan anak kanak-kanak tersebut.

Post a Comment for "SERAM GAMBAR KAKI TANPA BADAN"