Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TAYANG BUAH DADA DIDAKWA SHANA AVRIL ADALAH BEKAS PESERTA DEWI REMAJA!!


TAYANG BUAH DADA DIDAKWA SHANA AVRIL ADALAH BEKAS PESERTA DEWI REMAJA!! \ Melihat kepada susuk tubuh yang cantik pasti ramai tidak menyangka tindakan berani bekas peserta #DewiRemaja Shana Avril melakukan perbuatan lucah di tempat awam minggu lalu. Khabarnya juga Shana Avril merupakan artis tempatan yang pernah muncul dalam majalah mangga dan juga pernah mengikuti pertandingan pengacara Nona dengan mendapat tempat ke-2.

Disebabkan perbuatan tersebut, Shana Avril dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini semalam namun beliau mengaku tidak bersalah setelah pertuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Majistret Zura Syazween Hamizan.


Bekas Peserta Dewi Remaja Shana Avril

Shana Avril tampil dengan memakai jaket labuh warna hitam seluar pendek warna putih dan kasut but hitam menarik perhatian orang awam yang berada di galeri awam kerana gaya tersendirinya.

Mengikut pertuduhan, Persana Avril atau nama popular Shana Avril didakwa melakukan perbuatan lucah di tempat awam di Jalan Petaling, Dang Wangi di sini pada pukul 2.07 petang 23 April lalu.

Tertuduh didakwa melakukan kesalahan mengikut Seksyen 294(a) Kanun Keseksaan yang boleh dihukum penjara sehingga tiga bulan atau denda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesahan.


Media hiburan Malaysia semakin panas dengan berita-berita selebriti yang baru meningkat naik, jika dahulu panas dengan ‘Peserta Dewi Remaja Mawar Rashid Dihentam Teruk Gara-gara Jawapan Isu GST?‘ kini Shana Avril pula muncul sebagai bekas peserta Dewi Remaja. Opss! macam-macam yang terjadi dunia hari ini, mungkin dunia berada dipenghujungnya “Gempa Bumi Di Nepal, Kiamat Semakin Hampir!“. Sama-sama lah kita semua mengambil iktibar dari apa yang berlaku. Jaga lah kelakuan supaya kita semua tidak tersasar dari jalannya. Tak gitu?

Post a Comment for "TAYANG BUAH DADA DIDAKWA SHANA AVRIL ADALAH BEKAS PESERTA DEWI REMAJA!!"