Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kerana Pembedahan Plastik Wajah Gadis Ini Berubah Jadi Nenek

Gadis berusia 28 tahun ini bernama Xiaolian ia berasal dari Wilayah Guangdong , China. Pada usia muda 17 tahun, Xiao Lian membuat keputusan untuk mendapatkan kerja yang di sukainya. Dia mengakui bahawa dia tidak suka muka nipis beliau. Tekanan untuk mempunyai pipi bulat dan comel, Xiao Lian beralih kepada pembedahan plastik.. Untuk memenuhi tekatnya itu Xiaolian melakukan prosedur kecantikan , untuk mendapatkan rawatan kecantikan memerlukan kos yang sangat mahal .

Akhirnya, melalui cadangan seorang kawan, dia mendapat sebuah klinik kecil yang belum memperolehi lesen operasi, tetapi prosedur yang ditawarkan pada kos yang dia mampu. Beliau telah disuntik lebih 10 kali dalam tempoh satu bulan untuk mencapai wajah berisi yang dia mahukan

Beberapa tahun kemudian, pada tahun 2009, Xiao Lian mula melihat mukanya membengkak. Tidak lama kemudian, matanya dan hidung seolah-olah berubah bentuk. Menjelang 2013, muka dan droopy mata bengkak. Dia mula kehilangan rambut dan rupanya berubah menjadi seorang perempuan tua dan bukannya diri 28 tahun beliau. . Setelah dilakukan beberapa penyelidikan ternyata yang membuat wajah gadis ini hancur adalah zat yang selalu disuntik ke wajahnya mengandung hidrofilik gel poliakrilamid , zat yang biasa digunakan untuk pembesaran p * yud * ra dan penjualannya kini dilarang di China kerana menyebabkan kerosakan pada tubuh. Seorang doktor dari Guangzhou memberi amaran bahawa untuk prosedur kecil sekalipun , anda perlu memilih sebuah klinik yang boleh anda percaya.

Post a Comment for "Kerana Pembedahan Plastik Wajah Gadis Ini Berubah Jadi Nenek "