Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lelaki Ini Dedah Tips Cara Menghilangkan Jerawat Tanpa Ubat-Ubatan

Lelai ini kongsi tips pemakanan yang mengejutkan yang mampu membersihkan kulit wajahnya.

Brian Turner, 23, beralih kepada pemamaanan sihat selepas letih mencari penyelesaian cara untuk membersihkan mukanya dengan sisa jerawat bernanah yang menghantuinya sejak baligh lagi.

Beliau berkata jika mereka  mampu menjauhan semua makanan tenusu dalam diet mereka dan minum segelen air sehari dan makan sekurang-kurangnya 10 hingga 16 hidangan sayur-sayuran seharian anda pasti berjaya menghilangkan jerawat anda.

Dalam video diposkan dalam Instagram kepada 70,000 pengikutnya, Mr Turner mendedahkan rahsia di sebalik wajahnya yang jernih itu.

". Saya mempunyai jerawat yang sangat teruk di seluruh muka saya, saya mempunyai jerawat batu- empat, lima, sehingga enam pada muka saya setiap hari dalam hidup saya," katanya.

"Akhirnya saya dapat membersihkannya. Dan banyak daripada mereka semua telah bertanya kepada saya," "Bagaimana anda menyelesaikannya? Apa yang kamu lakukan?" "."

"Jadi apa yang saya lakukan ialah saya cuba pelbagai perkara yang berbeza tetapi pada akhirnya saya  berjaya menghilangan jerawat dengan pemakanan vegetarian.

"Ini bermakna tiada produk berasaskan haiwan sama sekali. Tetapi ia juga harus minum lebih banyak air."

Mr Turner "meberi jaminan" yang preskripsinya air dan sayur-sayuran akan membantu penghidap jerawat.

"Jika anda mempunyai jerawat ... lupaan semua makanan tenusu dalam diet anda, dan minum sekurang-kurangnya segelen air sehari dan makan sekurang-kurangnya 10 hingga 16 hidangan sayur-sayuran sehari," katanya.

"Jika anda melakukan kedua-dua perkara ini, saya jamin bahawa anda akan melihat beberapa perbezaan pada kulit anda."
Post a Comment for "Lelaki Ini Dedah Tips Cara Menghilangkan Jerawat Tanpa Ubat-Ubatan"